Coaching & rådgivning till företag

Coaching

teknisk analys

Bli en bättre trader med personlig coaching!

För dig som vill bli en bättre trader och en bättre investerare. Personlig coaching som går igenom varje steg i och är anpassad till just din speciella situation. Särskilt fokuserar vi på att utveckla och kvalitetssäkra dina processer. Det gäller analys, strategi, riskhantering, fokus och disciplin. Allt måste fungera och samverka för att du ska nå din fulla potential. Bli en bättre trader med personlig coaching!

För att lyckas på finansmarknaden behövs en blandning av teoretiska kunskaper, analysförmåga och rätt beteende. Det gäller både att ha ekonomisk kompetens och att förstå hur man själv och andra fungerar i olika situationer. Inte minst självinsikt är viktigt. 

En traders situation påminner om en elitidrottares situation. För båda gäller det ett långsiktigt, målmedvetet intensivt arbete under konstant utveckling och utvärdering för att kunna bli en av de bästa.  För kanske högst 10-15 procent av de som försöker inom något av områdena kommer att bli framgångsrika. Den psykiska belastningen kan ofta bli påfrestande. Det gäller att odla fram ett positivt tänkande där varje hinder blir en möjlighet till att lära sig nya saker som i förlängningen skapar nya framgångar.

Vinnarna på värdepappershandel har mycket gemensamt med vinnarna inom elitidrott. 
Vi har erfarenheten som hjälper dig att lyckas!

Vill du veta mer är du varmt välkommen att kontakta oss här!

Rådgivning till företag

Vi utvecklar och kvalitetssäkrar ditt företags värdepappersförvaltning.

Vi utvecklar och kvalitetssäkrar ditt företags värdepappersförvaltning. För dig som har ansvar för en kapitalförvaltningsorganisation. Vi hjälper dig att lyfta din organisations prestationsförmåga. Både resultat, kvalitet och uthållighet.

Vill du veta mer är du varmt välkommen att kontakta oss här!

Analys
Vi analyserar finansmarknaden åt dig och åt våra samarbetspartners. För dig som vill ha hjälp med omvärldsbevakning, analys av finansmarknader och dess trender. Läs exempel på analyserna här!  Se exempel på analysföredrag här!